Kennis en ervaring

Wij hebben een Civiel Technische achtergrond op zowel HBO als academisch niveau. Deze achtergrond maakt de insteek zowel wetenschappelijk als pragmatisch indien dit noodzakelijk wordt geacht. De combinatie van werkervaring in zowel de advieswereld (RHDHV en Grontmij), als bij de overheid (Rijkswaterstaat en Stadsregio Amsterdam) en de aannemerij (MNO Vervat / Boskalis) maakt de inzetbaarheid van Imrek groot.

Wij werken met verkeerskundige modelsoftware zoals Cube, Aimsun, Questor, Omnitrans en Dynasmart. Wij zijn geen bedrijf dat volledig zelfstandig modelstudies uitvoert. We hebben echter wel voldoende kennis en ervaring in huis om dit proces te begeleiden en/of te beoordelen. Desgewenst treden wij op als opdrachtnemer om voor u het gehele proces uit handen te nemen. Daarbij huren wij dan weer desgewenst expertise in bij andere partners. Onze partners zijn onder andere:

De kracht / meerwaarde van ons bedrijf zit hem in het kunnen omzetten van uw behoefte tot een concrete vraag en deze op een pragmatische wijze te kunnen beantwoorden die voldoende analytisch wordt onderbouwd. Integriteit, professionaliteit, een flexibele inzetbaarheid en het ontzorgen van de opdrachtgever staan hoog in het vaandel.

Een uitgebreide beschrijving van de kennis en ervaring van Imrek is beschreven in het CV en de Referentielijst.